سبد خریــــــــــــــــد
ردیف عکس محصول                   نام کالا                   کد کالا قیمت تعداد کل قیمت حذف
3فانکشن ژنراتور تک کاناله AG-05130600382094007000194007000
2شبيه ساري 3D براي قالب هاي تزريق لاستيك و پلاستيك40400226510110
1هدایت سنج واترپروف con SD320 لاویباند آلمان306008236410110
بستن


به سادگی می توان مشکلات ارتباطی را از طریق یادگیری مهارت‌هایی رفع کرد‎

چه بخواهید مکالمات بهتری در زندگی شخصی‌تان داشته باشید، یا ایده‌هایتان را بهتر در محل کارتان ارائه دهید، یا ارتباط صمیمانه‌تر و بهتری با اعضای خانواده‌تان داشته باشید؛ در هر صورت باید مهارت‌های ارتباطی‌تان را بهبود دهید. شما قصد دارید با افراد دیگری وارد رابطه شوید. شاید این کار خیلی ساده به نظر برسد، اما باید بتوانید منظور واقعی‌تان را بیان کنید. در بیشتر مواقع، مخاطبان برداشت متفاوتی از گفته‌هایتان دارند. شما حرف ساده‌ای می زنید، اما طرف مقابل چیز دیگری برداشت می کند که در نهایت سبب بروز اختلاف و سوء تفاهم می شود.

نگران نباشید؛ به سادگی می توان مشکلات ارتباطی را از طریق یادگیری مهارت‌هایی در این زمینه رفع کرد. در واقع، ارتباط مؤثر از مهم‌ترین مهارت‌های زندگی است که باید یاد بگیرید؛ اما خیلی از افراد تلاش زیادی برای کسب این مهارت‌ها نمی کنند. در ادامه‌ی مقاله، چند نکته‌ی مهم برای بهبود مهارت‌های ارتباطی ارائه می دهیم که با استفاده از آن‌ها می توانید روابطی توأم با احترام، اطمینان، تفاهم و یکدلی داشته باشید.

10 توصیه‌ی مهم برای بهبود مهارت‌های ارتباطی(فوری)

مراقب زبان بدنتان باشید 

به طرف مقابلتان می گویید برای صحبت کردن آماده هستید، اما همچنان دست به سینه ایستاده‌اید. ادعا می کنید به حرف‌های او گوش می دهید، اما سرتان از روی گوشی موبایل بلند نمی شود. زبان بدن، همان علائم غیرکلامی ما، احساسات و افکار واقعی‌مان را برملا می کند. نحوه‌ی برقراری ارتباط چشمی با دیگران، نوع دست دادن و طرز نشستن در یک مصاحبه‌ی ویدئویی، همه از نشانه‌های یک ارتباط هستند. باید بدانید همواره در زندگی در حال برقراری ارتباط هستید، حتی زمانی که یک کلمه هم حرف نمی زنید. اگر می خواهید مکالمه‌ی رضایت بخشی داشته باشید و قبل از یک گفت و گوی مهم، اعتماد به نفستان را بالا ببرید، یک ژست قدرتمند به خود بگیرید. لازم است قادر به درک و تفسیر زبان بدن دیگران باشید تا بتوانید واکنش مناسبی از خود نشان دهید.

در مکالمات از کلمات و صداهای نامناسب و غیرضروری اجتناب کنید 


اشتباه در اولین ملاقات


به کار بردن آواهایی چون "اِممم" یا "اِاا" هیچ کمکی به پیشرفت ارتباطات روزانه و گفت و گوهای شما نمی کند. بهتر است این آواهای اضافه را حذف کنید تا با اعتماد به نفس بیشتری به نظر برسید. باید ببینید چه زمانی‌هایی در مکالماتتان از کلماتی چون "اِممم" یا "مثلا" استفاده می کنید. بهتر است دست‌هایتان را از جیب‌هایتان بیرون آورید، کمی صبر کنید و قبل از شروع صحبت دست نگه دارید. سکوت‌های زیاد و دائمی، سبب خستگی اطرافیانتان می شود و مسخره به نظر می رسد.

برای هر مکالمه از قبل نمایش نامه‌ای در ذهن داشته باشید 

گپ زدن و ارتباط مؤثر از جمله مهارت‌هایی است که خیلی از افراد از آن محروم‌اند. وقتی با افرادی که شناخت زیادی از آن‌ها ندارید رو به رو می‌شوید و سکوت‌های گاه به گاه و ناراحت کننده بینتان به وجود می آید، داشتن یک نقشه‌ی ذهنی بسیار مؤثر و کمک کننده است. این هنر شماست که بدانید چطور سر صحبت را با دیگران باز کنید، یعنی بتوانید درباره موضوعات مختلفی چون خانواده، شغل، تفریح، سرگرمی، رؤیاها و آرزوها گپ بزنید. علاوه بر آن، می توانید با انتقال اطلاعاتی که می توانند برای پیدا کردن زمینه‌ی مشترک به شما و طرف مقابلتان کمک کنند، گپ زدن را به گفت و گو تبدیل کنید. قطعاً گپ زدن در طولانی مدت سبب می شود شما به فردی شاد و اجتماعی تبدیل شوید.

قصه بگویید 

قصه‌ها تأثیر فوق‌العاده‌ای روی مهارت‌های ارتباطی شما دارند. قصه‌ها ذهنتان را فعال می کنند، شما را فردی متقاعدکننده نشان می دهند، به موفقیت شما در مصاحبه‌ها کمک می کنند و باعث می شوند ارائه‌ی های شغلی بهتری داشته باشید. باید بتوانید به یک قصه گوی افسانه‌ای تبدیل شوید. می‌توانید از واژه‌ی "اما" استفاده کنید تا داستان سازی کنید. مطمئناً هر فردی یک قصه‌ی خوب برای تعریف کردن دارد. قصه سازی باعث می شود ارتباطات شغلی و شخصی بهتری داشته باشید.

سؤال بپرسید و حرف‌های طرف مقابل را تکرار کنید 

قطعاً برای شما هم پیش آمده وقتی شخصی صحبت می کند، حواسمان پرت شده یا صحبت‌های او را اشتباه شنیده‌ایم. سؤال کردن و تکرار چند کلمه‌ی آخرِ طرف مقابل نشان می دهد به صحبت‌های او علاقه دارید و برایتان جالب است. علاوه بر آن، شما را وادار می کند توجه و تمرکز بیشتری داشته باشید و اگر دچار سوء تفاهم شدید، به واضح شدن مطلب کمک می کند. برای مثال: "پس درست متوجه شدم، شما می خواهید برای روز یک شنبه بلیت تهیه کنید؟"

تکرار کردن حرف‌های طرف مقابل، برای گپ زدن و اجتناب از سکوت‌های ناخوشایند مناسب است. به جای این که گفت و گوی خود را حول موضوعاتی چون آب و هوا ادامه دهید، از طرف مقابل سؤال بپرسید و به پاسخ‌های او واکنش نشان دهید. برای مثال: "چه برنامه‌ای برای تابستان دارید؟" یا "آخرین کتابی که خواندید چی بوده؟".

عوامل پرت کننده حواس را رها کنید 

وقتی با کسی صحبت می کنید یا قرار است برای او وقت بگذارید، کلنجار رفتن با گوشی موبایل کار درست و مؤدبانه‌ای نیست. شاید نتوانیم موبایل و تکنولوژی را رها کنیم، اما همین که به خودمان زحمت دهیم و سرمان را از روی گوشی یا تبلت بلند کنیم، ارتباطات بهتر و مؤثرتری خواهیم داشت.

پیامتان متناسب با مخاطب تان باشد 

افرادی که بهترین مهارت‌های ارتباطی را دارند، با توجه به اینکه طرف مقابلشان در چه جایگاهی است، صحبت‌هایشان را متناسب می کنند. قطعاً برای صحبت کردن با همکاران و رئیستان در مقایسه با وقتی که با فرزندان یا والدین خود حرف می زنید، زبان و مکالمه‌ی متفاوتی را در پیش می گیرید. وقتی می خواهید مکالمه‌ای برقرار کنید و پیامتان را به کسی برسانید، همواره سعی کنید طرز تفکر و دیدگاه او را هم مدنظر بگیرید.

مختصر و مفید باشید 

برای واژه‌ی "BRIEF" به معنای "مختصر"، مخففی در زبان انگلیسی وجود دارد. این واژه از کلمات زیر تشکیل شده است:

این واژه‌ی مخفف به شما کمک می کند در هنگام نوشتن ایمیل همه چیز را بیان کنید، در عین حال ایمیلتان مختصر و مؤثر هم باشد. این راه حل به شما کمک می کند تا ارتباط کلامی و نوشتاری خوبی برقرار کنید. من به عنوان نویسنده می دانم پیامم را به طور واضح بیان کنم و هر چه سریع‌تر هم تمام کنم.

همدلی‌تان را گسترش دهید 

یک ارتباط خوب دوطرفه است. اگر بتوانید دیدگاه‌های مخالف را در نظر بگیرید، به‌راحتی می توانید بر اضطرابی که هنگام برقراری ارتباط با دیگران دارید، فائق آیید. برای مثال، وقتی فرد مقابل می گوید به قدری خسته است که نمی تواند حرف بزند، متوجه می شوید منظورش دقیقا چیست. همدلی کردن به شما کمک می کند ارتباطتان با دیگران را بهتر درک کنید و واکنش‌های مؤثرتری از خود نشان دهید.

واقعاً گوش کنید 

بهترین قدمی که می توانید در راستای بهبود مهارت‌های ارتباطی‌تان بردارید، این است یاد بگیرید واقعاً گوش دهید، بدون این که صحبت طرف مقابل را قطع کنید، اجازه دهید حرفش را کامل بزند. این کار بسیار سختی است، اما یک گفت و گوی مؤثر، مجموعه‌ای از کلمات است که به زیبایی با گوش دادن پیوند می خورد. اگر سبک‌های ارتباطی هماهنگ با هم نباشد، درک درستی از هم داشته و می‌توانید امیدوار باشید مخاطب تان با همان دقت به حرف‌های شما گوش می دهد.

منبع: یوکن، ویرایش www.irsanat.com

گرد آورنده : irsanat.com :( پارسا یزدان )
تاریخ ارسال :  1396/12/28     
تعداد مشاهده :4223
ثبت نظرات شما کاربران محترم باعث بهبود مطالب سایت خواهد شد
نام و نام خانوادگی : الزامی
تلفن/ایمیل :
نظر شما : الزامی
کد امنیتی :

الزامی


دیگر مطالب مرتبط با موضوع : ازدواج


جهت دیدن مطالب بیشتر کلیک کنید             
آخرین مقالات ارسالی
مطالب تصادفی


دستگاه تی دی اس متر(TDS)

دستگاه پی اچ متر دیجیتال

هدایت سنج آب,EC متر

فتومتر پرتابل دیجیتال

دماسنج دیجیتال

مولتی متر دیجیتال

ph متر خاک

ph متر، ph سنج

Tds متر

آمونياك سنج

سنسور ph سنج ، پراپ ph سنج

EC متر ، EC سنج

ph سنج هانا ، تستر ph هانا

رفرکتومتر ، قند سنج

EC/TDS متر ، هدایت تی دی اس سنج

EC/TDS/PH متر ، تستر های مولتی پارامتر آب

ترازو آزمایشگاهی

اکسیژن متر آنلاین

پی اچ ph سنج آنلابن

هدایت و تی دی اس سنج آنلاین ،EC/TDS تابلویی انلاین

اکسیژن سنج DO متر آنلاین تابلویی

محصولات شرکت آدوا ADWA -ADWA

تجهیزات کنترل و اندازه گیری آنلاین

کلر سنج

فروش فوق العاده تجهیزات آنلاین تابولویی

محصولات شرکت ای زد تایوان AZ

فلکسی تستر، کلر، کلراید، سختی، سختی کلسیم، مس، روی،سیلیسم



فروشگاه ایران صنعت ،بررسی انتخاب و خرید آنلاین

فروشگاه ایران صنعت در سال 1388 تاسیس گردید، که مفتخر است ، با عرضه محصولات ابزاردقیق ، برق الکترونیک ، ابزارآلات و تجهیزات صنعتی در سراسر کشور با بهترین کیفیت و قیمت رقابتی در خدمت هموطنان گرامی باشد .
ENAMAD logo-samandehi

آدرس : کرج چهار راه کارخانه قند به سمت میدان هفت تیر خیابان پناهی کوچه پناهی 1 پلاک 61 ساختمان اهورا واحد یک
شماره تلفن : 02691300551
شماره همراه : 09106978820 واتساپ ، تلگرام ، ایتا ، روبیکا ، ای گپ روی این شماره می باشد
شماره نمابر : 30008666850361
افراد آنلاین: 111
تاریخ :1403/2/13
پرداخت آنلاین شبکه اجتماعی یوتیوب اینستاگرام شبکه اجتماعی فیس بوک

تمامي كالاها و خدمات اين سایت، داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه میاشند و فعاليتهاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به ایران صنعت میباشد.